Over ons

Welkom op de pagina van Flessenpost, de plek waar wijnliefhebbers samenkomen!

 

Wij zijn Isabel Thuss en Danny Hülkenberg, de gezichten achter dit wijnavontuur. Een paar jaar geleden begon Danny met het delen van zijn liefde voor wijn via Hulkenberg Wijnadvies. Toen ook Isabel eenmaal de wondere wereld van wijn had ontdekt, werd het ons al snel duidelijk dat twee wijnliefhebbers samen beter zijn dan één. Dus, met een lading passie en een flinke dosis gezelligheid, besloten we onze krachten te bundelen onder de naam Flessenpost. Samen streven we ernaar om niet alleen onze eigen expertise te vergroten, maar ook om anderen te inspireren en informeren. 

Bij Flessenpost draait alles om het delen van onze passie voor wijn en het creëren van gezellige momenten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte fles of zin hebt in een gezellige proeverij, bij Flessenpost ben je aan het juiste adres.

Samen ontdekken we de wereld van wijn! 


Danny Hülkenberg

Wijn is een ruim, gevarieerd en dynamisch begrip en voor mij betekent het meer dan alleen maar vergist druivensap. Hoewel je veel over wijn kunt weten, ben je in de wereld van wijn nooit uitgeleerd en dat maakt het zo fascinerend.

Tijdens mijn studie aan de hotelschool ontdekte ik mijn passie voor wijn. Als Sommelier kom ik bijna dagelijks in aanraking met wijn. Ik was vooral gefascineerd door hoe een wijn precies wordt gemaakt, wat een bepaalde wijn uniek maakt en hoe je een wijn beoordeelt op complexiteit.

Na het behalen van mijn diploma aan de hotelschool was mijn keuze dan ook snel gemaakt: WIJN moest het worden! Na talloze keren ruiken, walsen en proeven, behaalde ik in augustus 2018 mijn titel als Vinoloog van de Wijnacademie, waarmee ik een van de jongste Vinologen van Nederland werd.

Wat ik het meest boeiend vind in dit vakgebied, is het delen van mijn kennis met anderen en het adviseren van consumenten over de perfecte wijn voor elk moment. Daarnaast hecht ik er veel waarde aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de wijnwereld, zodat ik als Vinoloog kan inspelen op jouw behoeften als consument.

Bij Flessenpost begint de reis van wijnontdekking: een unieke ervaring en de levering van verrukkelijke en verrassende wijnen.


Isabel Thuss

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, kwam ik terecht bij een studentenwijngroep.
Elke eerste woensdag van de maand ontdekte ik steeds meer de magie die wijn te bieden heeft. 

Naast mijn werk als marketeer, waarin ik mijn creatieve kant kwijt kan, ben ik de afgelopen jaren de wijnwereld ingedoken.
Ik heb verschillende cursussen gevolgd, en in juni 2023 mocht ik SDEN3 afronden, waardoor ik mezelf nu een echte wijnprofessional mag noemen. 

Wijn is voor mij meer dan slechts een drankje; het is een ervaring, een verhaal. Ik ben altijd in voor het uitproberen van nieuwe wijn- en spijscombinaties, en mijn grootste plezier? Gezellig borrelen en samen eten met vrienden en familie. Bij Flessenpost deel ik graag mijn passie met jou.
Laten we samen genieten van elke fles en de mooie momenten die het leven te bieden heeft!